Kent är alltid Kent



Kent på Annexet i fredags. Vad finns det att säga? De var bättre förr. Är inte överdrivet förtjust i de senaste skivorna, även om många låtar har vuxit sig starkare efter att jag såg så pass många livespelningar 2008. Men den senaste skivan har jag inte lyssnat på mer än kanske två gånger. Och då bara med ett halvt öra. Och det jag har hört har inte fastnat.

Den här turnén hänger ihop med nya skivan, och därför är det självklart att de spelar väldigt många nya låtar. Jag köper det. Men jag tycker att det är skit att de inte spelade en enda låt från någon av de tre första plattorna. Och Musik Non Stop och Kärleken väntar hade de kunnat byta ut mot något annat gammalt. De är lite väl uttjatade. Däremot tyckte jag att både Idioter och På Drift var väldigt bra. Olika varandra, men båda är små pärlor.

Jag är inte jätteimponerad. Jag har sett ett bättre Kent stå på scen, med framför allt en bättre låtlista. Men Kent är alltid Kent, och de är aldrig riktigt dåliga live. Så inte heller den här gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0