Reflektioner



Värmen får mig att vilja gömma mig under en sten. Min hjärna går in i någon form av pausläge, och vill inte riktigt samarbeta med mig. Dock har dagen gått extemt fort, och det välkomnar jag.

Här kommer några av de viktigaste sakerna jag har låtit hjärnan arbeta med i dag.

Hur kan jag vara så korkad att jag handlar massa mat, och får släpa hem tunga matkassar i den här värmen? Då verkar det ju ännu mer som att någon har punkterat mitt huvud med en synål, och låtit all mjölk rinna ut. Fy fan, vad svettigt det var. Nästa gång får jag ragga upp någon som kan köra mig.

What's up with människor som tuggar tuggummi med öppen mun? I synnerhet när det är massa andra människor i närheten. Jag vet att jag i alla fall inte vill se rätt in i käften på er, och höra det där äckliga smaskandet. Håll det för er själva. Tugga med stängd mun. Tack.

Kan det inte bara komma ett riktigt jäkla oväder i natt, med både regn och åska? Det är så vansinnigt kvavt ute, och en rejäl urladdning skulle förmodligen hjälpa ganska bra mot detta. Jag är trött på att inte kunna andas utan att få svettlökar under armarna.

Hur jobbigt det än är att laga mat, så blir det banne mig inte roligare bara för att man gör det kl 21:30 en måndagkväll. Nästa gång det är dags för att fixa matlådor till hela veckan får jag välja en annan tidpunkt.

Jag måste verkligen införskaffa mig ett par snygga gladiatorsandaler innan vi åker till Turkiet. Egentligen borde detta ske betydligt tidigare, men det beror lite på hur pengaflödet ser ut de närmsta veckorna.

Jag hatar Lidl:s jättestora plastpåsar. Är man inte över 180 cm lång, släpar de i marken när de är fulla. Och det är fan inte kul att få sina varor kantstötta eller till och med trasiga bara för att påsarna är designade av ett jäkla mongo. Det känns lite diskriminerande att korta människor inte kan bära påsjävlarna på ett korrekt sätt. Jag funderar starkt på att starta en Facebookgrupp om detta, men det skulle förmodligen ses som lite olämpligt.


Kommentarer
Postat av: Sara :)

sv: Den är väldigt bra! :D Intresant o läsa faktiskt. Tkr du borde köpa den! =)

2010-07-13 @ 19:58:54
URL: http://thelifeofsara.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0