Murder on the dancefloor

Fredagskvällen blev en succé. I will show you.



De utlovade tacosen i casa Lundgren- Lindberg blev utbytta mot kycklingenchiladas. Men det fanns ingen anledning att klaga, då detta var vansinnigt smaskigt.



Helene råkade ha sina flaskorl ite för länge i frysen... Vi fick sedan kontakt med andevärlden, när vi fick se hur hennes flaska flyttade sig längs med bordet av sig självt. Spooky.



Vi parkerade oss framför datorn och skvallrade på om gammalt och nytt.



Häng på tunnelbaneperrongen. Helene var busig och plankade.



Väl inne i stan var målet inställt på Golden Hits. Döm av vår förvåning när vi upptäckte att det inte var någon kö alls, trots att klockan närmade sig 23:00. Anledningarna är säkerligen flera, och stavas: ingen show på sommaren så dek an släppa in folk direkt, det är sommar och färre människor går ut och klubbar inomhus. Tur för oss. Nu kanske det blir lite fler kvällar på Golden under de närmaste månaderna...



Vi vågade oss på att sjunga karaoke. Låtvalet var självklart. Carola - Tommy tycker om mig. Hur det lät vet jag inte, för man hörde ingenting annat än musiken när man stod där framme. Men jag skiter i om det lät bra, för nu kan jag bocka av en sak på min lista över saker som jag ska göra innan jag fyller 30. Sjunga karaoke på Golden Hits (det är lite skrämmande då de flesta som håller i mikrofonen där är riktigt duktiga).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0