Road Show



Nästa vecka händer det grejer på jobbet. Då är det dags att rulla ut vår Road Show. Under fyra dagar ska två olika team från jobbet besöka sex olika städer. I biografer ska vi samla alla anställda - butiksmedarbetare, lagermedarbetare och alla som arbetar på huvudkontoret - och berätta om företagets visioner, mål, se de nya reklamfilmerna etc. Det ska serveras mat gjord på våra egna produkter, och alla anställda ska få en varsin goodiebag med diverse saker i. Allt för att informera om nyheter, och stärka gemenskapen.

Min avdelning är i allra högsta grad delaktig till att få hela detta event att fungera, och även jag hjälper till. Det är därför som jag har hängt så mycket med pärmarna med tidningsutklipp. Men det slutar itne där. Jag ska följa med på turnén och hjälpa till med bland annat utsmyckning av biosalongerna, cateringen, goodiebagsen och andra saker som kan behövas.

På måndag eftermiddag åker jag till Sundsvall. På onsdag bär det av till Stockholm igen, för föreställningar på torsdagen, och på fredag är vi i Örebro. Så det blir ett himla flängande, med tidiga morgnar, sena kvällar och en hel del tid i bilen. Men jag tror att det kan bli riktigt kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0