Roadshow 2010 - Etapp 1



Efter två dagar i Sundsvall är jag nu hemma för ett snabbt stopp, innan det i morgon kväll bär av mot Örebro. Sammanfattningsvis så här långt kan man nog säga att det är en liten succé som vi har åstadkommit. Besökarna har varit väldigt peppade och optimistiska när de har lämnat biografen efter showen.

Det märks att jag är ovan vid att jobba fysiskt om dagarna. Det är lite skillnad mot att sitta vid ett skrivbord. Släpa runt på stora figurer i kartong, bära lådor, resa ett gigantiskt tält... Det har gjort att jag är väldigt trött om kvällarna. Och i bilen på väg till Stockholm i dag passade jag på att sova några timmar. Välbehövligt.

I morgon väntar en heldag på Skandiabiografen i Stockholm. Det har jag sett fram emot. Det är även nu vi byter team, och från att ha jobbat med inköpschefen, regionsdirektören för Syd och en försäljningschef, blir det nu bland annat vd:n och reklamchefen som vi kommer att följa resten av veckan. Det ska bli kul att se deras presentationer, hur mycket de skiljer sig från team Erik.

Den enda nackdelen är att jag ska infinna mig på bion kl 06:30 i morgon bitti. Men det blir nog bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0