Saker jag vill ha just nu

Att spendera varje minut under dygnets 24 timmar med Kärleken. Det är väl så när man är nykär, man vill känna närhet och varm hud hela tiden. Bara sitta och prata om livets viktigheter till långt in på småtimmarna. Känna att det inte finna någon annanstans man hellre vill vara än just där just då. Varje gång vi är ifrån varandra saknar jag honom. Självklart inser jag ju att man inte kan vara med varandra hela tiden, man måste leva ut de andra delarna av sitt liv också. Men det hindrar inte att jag saknar honom när han inte fysiskt står vid min sida.

Det har varit vinter och kallt alldeles för länge. Om solens strålar skulle titta fram och smälta bort all snö, skulle jag bli väldigt glad. Jag längtar efter vattendropp från taken, och snödroppar och krokusar i rabatterna. Jag vill gömma undan vinterjackan och de tjocka koftorna, och istället plocka fram den tunna vårjackan. Nu är jag trött på vintern.

Soliga eftermiddagar på trevliga uteserveringar. En kall öl i handen och trevliga vänner bredvid sig. 

Om några månader åker jag och Kärleken till Rom. Jag längtar så att jag håller på att spricka. Det kan inte bli maj fort nog.

Gå ut en varm sommarkväll och dansa tills fötterna värker, och inte gå hem förrän solen stiger över Stockholm.

Åka ut till Taxinge slott, även känt som Kakslottet. Där dignar serveringsbordet av så många olika bakverk att det är omöjligt att räkna dem. Jag skulle dock välja bort sötsakerna, och istället beställa deras fantastiskt goda räksmörgås. Efter att ha fikat färdigt skulle jag ta mig en promenad nere vid vattnet och njuta av hur vackert Sverige är på sommaren.

Sitta på en filt i en park, och äta picknick med Kärleken.

Promenera genom ett sommarvarmt Stockholm, och upptäcka mysiga caféer och trevliga butiker som jag aldrig tidigare lagt märke till.

Promenera genom Stockholm tillsammans med Kärleken, titta upp mot olika byggnader och fantisera om var vi skulle kunna tänkas bo om några år.

Köpa kulglass, och sitta nere vid vattnet och försöka äta upp den innan den smälter och kladdar ner händerna.

Ligga på en solvarm brygga och bara njuta av semester och sommarens alla dofter.

Gå på maskerad. Jag längtar efter att få släppa ut min kreativitet och komma på något riktigt bra att klä ut mig till.

Ta båten ut till Grinda och sitta på restaurangen nere vid vattnet med ett glas vin framför mig, och fina vänner som sällskap.

Långa vårpromenader med Kärleken och vänner.

Tillbringa en hel dag på Skansen, och titta på alla djur utom spindlarna. Jag kan till och med tänka mig att klappa ormen i Akvariet.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0