Ännu ett träningspass avklarat



Jag fortsatte att utmana mig själv vad gäller träningen i dag. Innan det sedvanliga corepasset sprang jag 21 minuter på löpbandet. Det gick faktiskt lite lättare än senast, även om jag var rätt trött den sista minuten. Inte i benen egentligen, utan mer vad gällde andningen. Men fortsätter jag springa lite varje gång jag är på gymmet kommer jag snart ha tränat upp lungorna till att orka mer.

Jag förvånar fortfarande mig själv med att tycka att det är kul att jogga. Det känns konstigt, för jag har alltid avskytt att springa (även om jag gör det vbarje dag till tunnelbanan...). Men nu kan jag längta efter att ställa mig på det där bandet och köra slut på mig. Utmana mig själv, och se om jag orkar lite mer gång för gång.

Om jag får gissa, skulle jag tro att det är Alex som inspirerar mig. Även om vi inte tränar tillsammans (mer än de där två veckorna som han fick prova på att träna å World Class), så har han någon form av inflytande på mig. Han peppar mig, och får mig att känna att det är kul att träna, och att det kommer ge resultat.

Vem vet, jag kanske springer Vårruset nästa år? Får kolla om man får en picknickkorg om man är minst fem personer på samma lag nästa år också...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0