På min lista: Vinterjacka



Det börjar bli riktigt kallt ute nu. Hösten är här med besked, och det går inte längre att värja sig från kylan. Det är bara ett par veckor sedan jag återinvigde min höstjacka, och den känns redan för kall om kvällarna. Turligt nog klarar man sig någorlunda i den om man pälsar på sig med koftor och tröjor under.

Vad som däremot inte fungerar mycket längre är min gamla vinterjacka. Den har egentligen aldrig varit bra när termometern visar på minusgrader, men jag har bitit ihop och varit för snål för att köpa en ny. Men efter förra vinterns helveteskyla kan det nog vara bra att tänka om. Jag är i stort behov av en ny vinterjacka.

Den stora nackdelen är nu att jag är så extremt kräsen vad gäller jackor. I synnerhet om jag vet att den kommer att kosta en massa, och om detä r något jag kan vara säker på så är det att jag kommer inte att hitta en bra och snygg jacka som dessutom är billig. Minst 1000 kronor får man ju räkna med, och förmodligen ytterligare några hundralappar.

Mina pengar behövs till så mycket annat just nu, men jag tror dessvärre inte att jag har något val. När lönen kommer är det jag som ger mig ut och letar vinterjacka. Frysa arslet av mig en vinter till är utelsutet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0