Pinsamt för bönderna



Bonde söker fru. Åh, som jag skäms. Fick nästan plocka fram den så välkända pinsamhetskudden, så illa var det ibland. Vilka stolpskott som skickat in brev. Mest synd var det om Ann- Katrin, hennes karlar var inte mycket att hänga i granen. Många verkade vara rejält blyga, och fick knappt fram ett pip. Jag vet inte vem det var mest synd om, dem eller henne. Jag hoppas verkligen att det fanns några män som var intressanta för hennes del, så att det inte blir ett enda stort antiklimax. För det roligaste är ju när bönderna faktiskt lyckas hitta äkta kärlek.


Kommentarer
Postat av: Evelina King

Åh missade jag det igen?! Jag är sämst i världen på att hålla reda på TV programm.. Eller bäst i världen på att missa tv program om man vill vända på det..

2010-10-13 @ 21:26:46
URL: http://dinmammaluktarcurry.blogg.se/
Postat av: Evelina King

haha jaa finns ju på webben annars :)

2010-10-13 @ 21:48:41
URL: http://dinmammaluktarcurry.blogg.se/
Postat av: Alice Brum Olsson

SV; JAAA! men jag tror mer de människorna som sa ''lycka till'' osv trodde att han var oseriös eftersom man inte snackat förutom om att ta självmord live på en hemsida. Men en kompis sa att han såg det live, tror han driver, men människorna som såg det det kunde ju vara att dom blev så chockade..

2010-10-13 @ 21:59:11
URL: http://aliceolssonz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0