Lördag på Patricia

Igår var det lördag, och för min del innebar det party party. Helene kom över och drack några cider tillsammans med mig och Alex, innan vi åkte in till stan. Alex klev av tunnelbanan redan vid MAriatorget för att möta upp sina kompisar, medans jag och Helene åkte vidare till Golden Hits. Där var dock kön alldeles för lång för att vi skulle orka vänta, så vi tog oss till Patricia istället.

På Patricia var det som vanligt mycket folk och fullt drag. Det blev en hel del dans på schlagergolvet, där jag träffade en gammal kollega (som verkar hänga på Patricia rätt ofta- det är inte första gången jag träffar honom där). Träffade även en kille som gick i min parallellklass i högstadiet, och imponerade nästan lite på mig själv genom att känna igen honom och veta hans namn, trots att vi inte pratade särskilt mycket med varandra när det begav sig.

Alex, Martin och Tina gjorde oss sällskap lite senare på kvällen, och det var en fin bonus. De två senare följde sedan med oss hem till Västertorp, och drack drinkar och lyssnade på musik. De fick tillbringa natten på soffan, medans jag och Alex delade sängen med katten.

En mycket trevlig lördag.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0