Kärleken är evig



Lena Ph har ju gått och gift sig igen, denna gång med Per Holkneckt. Men han är oviktig i sammanhanget- det jag vill ta upp är hur Lena såg ut på sin bröllopsdag. För vi vet ju alla att klänningen, håret och blommorna är något av det viktigaste att ta fäste på när det kommer till bröllop.

Klänningen. Väldigt enkel och lite tråkig. Det händer liksom ingenting i den. Jag tycker att hon borde ha satsat på enkelhet med någon rolig detalj.
Håret. Nu börjar det likna något. Kul att hon vågar låta det vara utsläppt, och slöjan höjer looken ytterligare. Med den blir hennes uppenbarelse mer värdig ett bröllop.
Blommorna. Vavavoom! Så jäkla snygga. Långa rosor i olika röda nyanser, sådana skulle jag lätt kunna tänka mig att ha på mitt bröllop. De utgör en snygg kontrast mot allt det vita, och dessutom är det ju både kärlekens färg och kärlekens blomma. Perfekt på kärlekens dag.

Slöjan och brudbuketten gör att Lena kommer undan med den enkla klänningen. Nu hoppas jag att hon och Per lever lyckliga i alla sina dagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0