Lägesrapport

- Jag är vansinnigt sugen på cashewnötter. Kanske ska införskaffa några sådana på lunchrasten?
- Efter jobbet ska jag möta upp finaste Marielle. Tanken är väl att fika någonstans runt Mariatorget.
- Funderar redan nu på om jag kommer vara hungrig under fikadejten med Marielle. Jag tror att jag i sådana fall ska köpa mig en god sallad till kaffet. Vi får helt enkelt se till att hamna på ett ställe där de har bra sallader. Gärna en med avokado.
- Det stör mig lite att all frukt i fruktkorgen vid receptionen är slut, och att receptionisterna inte hunnit köpa mer. Några vindruvor eller ett plommon hade inte varit fel just nu.
- Jag har fått en väldigt fin present av min ännu finare pojkvän. Jag surar lite över att han köpt den till mig, men egentligen så är jag väldigt glad (men får han det klart för sig så kommer han väl aldrig lära sig att spara sina pengar istället för att slösa dem på sånt som jag kan köpa själv). Blir lite rörd över att han ger mig så dyra saker. Finast är han.
- Det var inte alls så jobbigt att ringa till Tele2 som jag var rädd för. Efter ungefär 15 minuters väntan och runtkopplande så fick jag prata med en tjej som kunde hjälpa mig. Jag såg dessutom till att inte bli blåst, utan hoppade på det som var mest gynnsamt för min plånbok. Mycket bra.
- Jag känner mig lätt stressad över alla arbetsuppgifter som jag måste hinna klart med i dag. Det är inte som att jag stressar, men jag vet att jag måste lägga på ett kol om det ska bli gjort innan klockan hemgång.
- I kväll är det både Jobbjägaren (heter det så?) och Lyxfällan på tv. Jag hyser en hatkärlek för sådana program. Å ena sidan blir jag glad över att de som är med får hjälp att styra upp sina liv, och de har onekligen ett underhållningsvärde. Men samtidigt blir jag så extremt provocerad och förbannad över att människor inte kan sköta sina liv, och lever som parasiter på andra. Jag blir så provocerad att jag kan mala på om det hur länge som helst med en upprörd falsettröst, så det är bäst att vi lämnar det ämnet nu.
- Än en gång- hur kan William och Kate lägga sitt bröllop en fredagsförmiddag? När hade de tänkt att vanliga, arbetande människor ska ha chansen att se tv- sändningarna? Jag älskar kungliga bröllopsyror, och satt klistrad framför tv:n när Daniel och Victoria, Haakon och Mette- Marit, Frederik och Mary, Edward och Sophie gifte sig. Och nu, när den brittiska kungafamiljen ska få en ny blivande drottning, skiter det sig bara för att britterna inte verkar veta att det är på lördagar folk är lediga. Illa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0