Min blivande passion?



Igår svängde jag förbi Stadium och införskaffade mig ett par löparbyxor och en löparjacka. Jag har ju en liten dröm om att jag ska bli en sådan där människa som tycker att löpning är vansinnigt roligt och den perfekta träningsformen, och ett första steg för att nå dit är ju att ha rätt kläder. Jag har inte haft något som har fungerat i den väderlek som råder, och då är det bara att köpa nytt. Jag räknar ju med att få valuta för pengarna.

Vad jag vet är att jag tycker att det är skitjobbigt att springa. Jag orkar fem minuter, sedan får jag andnöd och kippar efter luft som en fisk på torra land. Men jag tänker köra taktiken "spring så långt du orkar, gå sedan resten av sträckan", för att sedan upprepa detta varje gång jag ger mig ut. Jag har fått för mig att konditionen kommer att förbättras avsevärt ganska så snabbt, och att den där sträckan som jag orkar springa kommer att bli längre och längre.

Planen för dagen är att om bara regnet håller sig borta så kommer jag inviga mina nya löparkläder efter jobbet. Mitt nya löparliv startar i dag. Hoppas bara iPoden är laddad.


Kommentarer
Postat av: Hemtrevligt hos Johanna

Kör hårt! :)

2011-04-06 @ 16:49:25
URL: http://johannasv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0