Vaknat på fel sida



I dag är inte heller en bra dag.

Galet trött, vilket kan härledas till att jag somnade någon gång runt 23:45 igår. Egentligen inte toksent, men jag verkar ha fått i mig lite av John Blunds trötthetspulver, för det är vansinnigt svårt att hålla ögonen öppna överhuvudtaget.
Varför ska det vara så himla kallt ute? Det är ett litet helvete, för nu när våren är här (eller, ja...) tänker jag inte på att det kan vara bra att dubbelstrumpbyxa. Jag har bara ett par tights på mig, som jag dessutom har upptäckt ett jäkla hål i trots att de är sprillans nya. Inte ok.
Den där knappen tll vårjackan har fortfarande inte blivit fastsydd, och jag inser att det är i dag det måste ske.
På fredag ska jag klippa mig (det är ok att göra vågen och jubla). Men jag har aldrig varit hos den frisören tidigare, så jag tänkte åka och kolla upp vägen dit efter jobbet. Lagom roligt, men jag vill inte stå där som ett fån på fredag och inte hitta.
Jag tycker att det borde vara torsdag i dag. Den här veckan har ju varit så extremt lång, och varje gång jag inser att det bara är onsdag känner jag mig lurad. Riktigt jäkla blåst på konfekten.

Fast det finns förstås bra saker också.

Jag fick vakna upp bredvid min Alex. Att det sedan inte fanns någon frukost till honom var väl en missbedömning, men å andra sidan lyxade han till det med en Donkenfrukost.
Nytt avsnitt av Grey's Anatomy i kväll.
Om någon timme har halva arbetsveckan gått, och den andra halvan brukar ju trots allt rulla på snabbare.
Jag har med mig en kalasgod matlåda, som jag faktiskt börjar längta lite efter redan nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0