Vart du vill så fort du kan

Att gå och se Håkan två dagar i rad har jag gjort förut, och det bästa är att det inte blir uttjatat. Dagens konsert var faktiskt bättre än gårdagens, och så här i efterhand är jag vansinnigt glad att jag faktiskt gick på båda. Fyra låtar var utbytta, och samtliga nya låtar gillar jag bättre än de från igår. Vilket bara optimerade den redan galet bra låtlistan. Kvällens stora överraskning kom när Lars Winnerbäck gjorde ett gästspel på För sent för Edelweiss. Jag har inte sett Håkan och Lasse spela tillsammans sedan den där Kalasturnén för en herrans massa år sedan, så det var ett välkommet samarbete.

Nya låtar för kvällen: Brännö Serenad, Minnen av Aprilhimlen, Förhoppningar och Regnbågar och Det är så jag säger det/ Kärlekens tunga.

Jag är så otroligt, vansinnigt glad! Så glad att jag nästan känner mig lockad att köpa biljetter till de två extrakonserterna som kommer äga rum i slutet av april. Det går liksom inte att överdosera Håkan. Det enda dumma är ju att 400 spänn för en biljett är ganska mycket pengar. Det blir liksom 800 femtioörestuggummin.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0