Alex gånger två

Arbetsdagen släpade sig fram, men efter jobbet blev det desto roligare. Alex gånger två hann jag träffa innan det var dags att åka hem.



Alex är en av mina käraste vänner, och det känns sjukt att vi har känt varandra i elva år. Tiden rusar förbi oss. Nu hade vi inte träffats på ett år, så det var banne mig på tiden. Det fick bli en fikadejt på gamla hederliga Wayne's vid Hötorget, där jag som bekant är stammis. Alex påminde mig dessutom om att vi har haft lite hyss för oss på just det fiket för en herrans massa år sedan. Och det var så himla trevligt! Nu får det verkligen inte gå ett år till nästa gång vi ses.



Efter fikadejten med Alex mötte jag upp min pojkvän Alex utanför hans jobb. Stackarn hade jobbat över två timmar och var hungrig. Vi gick till ett litet mexikanskt snabbmatställe och åt varsin burrito, och även om den var helt ok tror jag inte att jag kommer gå dit och äta igen. Nu är jag hemma sedan ett tag tillbaka, men Alex blev kvar i stan. Han skulle möta upp en kompis för en öl, men han trodde inte att han skulle bli sen. Åh, jag hoppas inte han blir det, utan att han kommer hem snart så jag får krama honom lite. Det skulle vara det perfekta sättet att avsuta den här tisdagen på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0