Shopping i London



Efter shoppingmissen i Barcelona var jag övertygad om att jag skulle ha bättre tur när jag åkte till London. För London är ju en shoppingstad där ALLT finns. Trodde jag. Vi gick i affär efter affär och jag hittade inte någonting som föll mig i smaken. Inte ens inne på Topshops gigantiska butik eller på Forever 21. Jag hade blivit tipsad om att Converse var billiga, men jag tyckte inte 400 spänn var värt det. Inte om vi åker till New York i vår, där de enligt rykten ska vara ännu billigare. Då avvaktar jag hellre med ett sådant köp.

Jag antar att modet som råder just nu inte passar mig. Och trots att det kliade i fingrarna av köplust så höll jag mig till min regel- inte köpa för köpandets skull. Tråkigt, men det känns så vansinnigt mycket bättre att inte fylla på garderoben med kläder som aldrig kommer användas. Sådana kläder har jag redan för många av som det är.

Det enda jag kom hem med var ett gratis litet parfymprov. Man får väl hoppas att det luktar ok, annars kommer jag inte ha något materiellt minne från London. Bilder borträknade. Och det är en sorglig tanke.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0