Sommaren som försvann



Kan man säga att hösten officiellt är här? Det var 10 grader när jag gick hemifrån imorse, och jackan får vara på konstant om jag är utomhus. Nu regnar det dessutom. Fast det kanske bara räknas som sensommar än så länge? Oavsett så känner jag mig lurad. Blåst på sommaren. I mina ögon var det varmt i början av sommaren, men hela augusti har varit som ett enda stort jaha. Mjäkigt och aldrig någon riktig värme, även om det inte har varit direkt kallt. Vad hände med de härliga somrarna när det var 25- 30 grader i tre månader? Är de bara en efterkonstruktion från min sida? Något jag har hittat på för "det var ju faktiskt bättre förr"...?

Jag och Alex måste snoka upp en bra resa NU. Jag behöver få lite sol på min bleka kropp, för den varan har det inte blivit mycket av i år. Och om det blir en så lång höst och vinter som senast så kommer jag garanterat att gå under om jag inte komemr iväg på en liten solsemester.


Kommentarer
Postat av: En sida för en läsplatta

Skulle nog säga att det än bara är sensommar. Fast det kan ju skilja lite beroende på vart man bor. Oftast brukar sommaren hänga med hälften in i September där jag bor, fast jag bor i och för sig ganska långt söderut i Sverige.



Jag klagar absolut inte. Uppskattar varje minut jag har kvar av den härliga sommarbrisen. Har aldrig varit något fan av kalla årstider. Hösten kanske inte ses som någon enormt kall årstid, men man måste ha jackan på och det räcker för mig att definiera det som en kylig årstid.

2011-08-30 @ 17:40:33
URL: http://www.lasplatta.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0