Vi följer en annan väg i dag



Det blev lite ändrade planer för dagen. Vädret är inte någon höjdare (så klart, jag har ju semester och inte kan väl solen skina då) så det kändes inte så roligt att ge sig ut på en promenad. Den nya planen är bio, och filmen blir Alex val. Captain America. Jag har aldrig hört talas om den superhjälten tidigare, vilket ju inte känns som ett bra tecken. Mitt förstaval bland de filmer som går på bio just nu var Bridesmaids, men den ville Alex absolut inte se. Vad är det med att killar väldigt ogärna ser filmer om möhippor, hur bra de än verkar vara? Jag menar, tjejer har ju oftast inte några problem att se filmer om svensexor, som till exempel Baksmällan.

I vilket fall som helst kändes det som en bättre idé att låta Alex välja film än att: 1- Tvinga honom se Bridesmaids och känna mig elak när jag vet att han då hellre gjort något annat. 2- Tvinga upp honom tidigare ur sängen och ge oss ut på den planerade promenaden, och då ha en trött pojkvän på halsen som sovit alldeles för få timmar då han gick och la sig väldigt sent.
Jag hoppas att filmen är bra, men jag är ganska övertygad om att den åtminstone är underhållande. Och om inte anant får jag väl roa mig med att trycka i mig godis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0