Bekämpa torr hud

Så fort det blir lite kyligt ute förvandlas min vanligtvis så lena hud och blir istället torr som fnöske. Främst är det händerna som råkar illa ut, men inga kroppsdelar går säkra. Jag tänkte på det i dag när jag strosade runt inne på Body Shop i jakt på en födelsedagspresent till en kompis. Lösningen är självklart att jag borde smörja in mig oftare än vad jag gör. För om sanningen ska fram är jag lite dålig på sånt, även om jag samtidigt älskar alla lotions och body butters som står att finna. Jag är en samlare, som mer än gärna har ett stash med kroppsprodukter, men jag glömmer liksom bort att jag har dem.

Men den här vintern ska bli vintern som revolutionerar min torra hud. Nu jäklar i mig ska här användas alla krämer som jag har, och jag ska bli lika mjuk som jag föreställer mig att ett moln är. Jag kan knappt vänta tills jag får duscha och sedan smörja in kroppen så att den doftar fräscht av mango eller jordgubbe!



Dessa lotions finns för tillfället i min ägo. Och även om det inte ser ut så, så är det mango&papaya- varianten som används flitigast. Och mer ska det bli!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0