Nyårsstress



Fredag igen och nu är vi inne på upploppssträckan av det här året. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag är fylld med energi elelr om jag är vansinnigt trött. Kan man vara både och på samma gång?

I dag väntar koncentrationssvårigheter på jobbet, allt jag tänker på är den nya lägenheten. Väntar på att få ett anställningsintyg från lönechefen, men det verkar dröja. Vill bara skicka in alla papepr nu så att vi kan bli godkända och få börja planera inför flytten.

Efter jobbet ska jag möta upp Alex och handla mat inför morgondagens nyårsmiddag. Det blir väl den gamla vanliga köttbiten med någon form av potatis. Alex vägrar dock bearnaisesås, medans jag blir olycklig om jag inte får det. Lösningen får helt enkelt bli två såser, även om han klagar och tycker det är onödigt.

Senare i kväll ska vi på middag hos en av Alex vänner. Full rulle med andra ord, och nu ska jag bara göra mitt bästa att försöka att inte stressa upp mig inför allt som ska fixas innan året är slut. Lättare sagt än gjort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0