Jag vill. Nu.



Sådant som jag vill göra. Nu.

Rensa i min garderob. Jag gjorde det förra veckan, men det är fortfarande lika fullt. Och då har jag ändå plockat bort en hel del kläder. Men om Alex ska få plats med sina saker är det bara att gå igenom allting en gång till, och vara hänsynslös. Sådant som inte används ska bort.

Ironiskt nog vill jag verkligen shoppa nya kläder. Ett besök på Monki och Urban Outfitters är det som får det att klia mest i fingrarna. Brukar alltid hitta något på deras reor, och i år har jag inte ens kikat på vad som finns. En liten skandal.

När det blir lite varmare och snön försvinner tänker jag börja powerwalka och ge mig ut på långpromenader med pojkvän och vänner. Jag har fått både Alex och Helene att hoppa på detta tåg, och det finns säkert andra som även de kan få bli mina promenadvänner. Men jag skulle verkligen vilja ge mig ut på en promenad redan nu, klockan 22:30 en måndagkväll. Trots att det är svinkallt ute och tillräckligt mörkt och ödsligt för att det skulle vara lite läskigt. Kanske ska återuppliva lunchpromenaderna?

Jag gillar att dansa, och att släppa loss och tokdansa till hög musik skulle inte vara helt fel. Om man inte frågar mina grannar, vill säga. Tror inte att de skulle uppskatta att höra musik pumpa från min lägenhet vid den här tiden.

I dagens Top Model- avsnitt fick tjejerna makeovers, och det fick mig att vilja göra något åt mitt eget hår. Börjar få en rejäl utväxt på de ljusa slingorna, och det skulle vara trevligt med en liten uppfräschning. Men vad göra? Är ju lite feg när det kommer till mitt hår, men just nu vill jag göra det blont, brunt och svart på en och samma gång. Jag vill att det ska hända något. Men frågar du mig i morgon kommer jag förmodligen att vara feg igen och inte våga någonting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0