Vad vi gjorde i helgen

Den här helgen har varit en väldigt bra helg, men trots att gårdagen kändes evighetslång känns det just nu som att de här dagarna har försvunnit med ljusets hastighet. Bort till en galax far, far away. Och kvar sitter jag och stirrar som ett fån utan att riktigt förstå vad som hände.

I fredags mötte jag upp Alex i stan. Vi hann med att köpa både en kjol till mig (129 spänn istället för 559 spänn på Zara- det vill säga värsta jäkla fyndet) och en kostym till honom innan vi mötte upp hans gamla klasskamrat Johanna med vänner på Bishop Arma på St Eriksgatan. Det blev en öl med dem innan vi åkte till Bauer på Söder och träffade några andra av Alex gamla klasskamrater. Vi var dock lite trötta och slitna båda två, så efter två öl bröt vi upp och åkte hem, där vi somnade med kläderna på.

Efter en tur till stallet i lördags kom jag hem och fick snart sällskap av pojkvännen. Vi Alex lagade supergod pastasås med färskpasta, som vi avnjöt i köket för en gångs skull (blir annars lätt framför tv:n). Sedan tittade vi igenom mina gamla skolkataloger som jag hittade i ett skåp när jag var på jakt efter mitt Monopol (usch, tur att han redan är kär i mig, för annars hade vi nog haft en ny världsmästare i sprint). Dock verkar det som att Monopolspelet är kvar hemma hos mina föräldrar, så vi fick nöja oss med frågespelet M.I.G., som är ungefär som TP fast utan spelplan. Jag skulle här kunna skryta om att jag vann båda omgångarna, men det verkar lite drygt.



I dag har fokus legat på träning, och efter förmiddagens gympass och eftermiddagens ridpass har inte så mycket hunnits med. Jag och Alex lagade mat tillsammans, och även den här gången avnjöt vi den vid köksbordet. Det är fan så mycket trevligare att äta där än att äta i soffan framför tv:n. Då får man en chans att faktiskt prata med varandra, något som det ibland inte blir så mycket av när man är trött och seg efter att ha jobbat om dagarna. Fantastisk kvalitetstid, som vi måste se till att få mer av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0