Harry Potter and The Deathly Hallows 2



Jag och Alex var och såg sista Harry Potter- filmen igår. Jag är ett stort fan, och har självklart läst alla böcker och sett alla tidigare filmer, och jag har längtat så efter den här filmen. Egentligen har känslorna varit lite blandade, för nu är det ju definitivt slut, men längtan efter att få se resultatet av den sista filmen har varit starkare än besvikelsen att det är över.
(Och förresten, passande att jag invigde min nya poncho med huva igår...)

Så, vad tyckte jag då? Utan att avslöja några som helst detaljer (för let's face it, många har läst böckerna och vet redna vad som händer, och många har inte läst böckerna men vill se filmen utan att få upplevelsen förstörd av mig) kan jag säga att den var awesome! Det som började byggas upp i förra filmen exploderade i den här, och det var action nästan från start till mål. Det finns en del vändningar som man, om man ej läst sista boken, blir helt omkullkastad av, sådant som man trodde sig ha koll på visar sig vara något helt annat.

Jag känner mig vansinnigt sugen på att än en gång ge mig i kast med böckerna. För hur bra filmerna än må vara, så är böckerna tjugo gånger bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0