Planen för dagen



Så här såg jag ut första gången jag träffade Alex. Svart klänning med guldknappar längs hela sidan (som ändå inte syns på bild), stora silverfärgade örhängen, uppsatt hår och alkohol i ögonen (inte bokstavligt).

Jag satt och kollade igenom gamla bilder igår, därav detta fynd, men nu var det ju inte det jag ville prata om. Nej, jag tänkte bara uppdatera om hur mina planer för dagen ser ut. Jobba har vi redan klargjort ett antal gånger den senaste tiden att jag fortfarande gör, och det hela veckan ut. Men i dag tänker jag smita en kvart tidigare, så att jag inte kommer försent till kiropraktorn. Jag har inte varit där på en månad, och om sanningen ska fram så gruvar jag mig lite inför dagens besök. Det finns två saker som han har tjatat på mig om, och jag kan väl inte säga att jag har varit duktig på att uppfylla något av dem. I och för sig har jag beställt ett höj- och sänkbart skrivbord, men det är ännu inte levererat. Och det där med att träna upp musklerna har jag än mindre gjort. Den enda träning jag ägnat mig åt är att jogga, och det har jag gjort med måtta. Men inte kan jag väl ljuga och säga att jag tränat litegrann, men att det inte funnits så mycket tid till'et...?

Det måste inhandlas lite mat, och jag antar att det faller på min lott att göra det. Laga middag i kväll vete fasiken om jag mäktar med (hej yoghurt och flingor), men jag tänkte fixa ingredienser till morgondagens planerade lunchsallad.

Förra veckan missade jag premiären av Allsång på Skansen. Fråga mig inte hur det lyckades gå mig förbi, för jag hade tänkte på det hela dagen och påmint mig själv om att inte glömma bort det. Men ändå så försvann det ur huvudet på mig. I dag är det dock vansinngit viktigt att jag kollar, då Håkan Hellström är en av gästerna. Ingen sommar är helt komplett utan Håkan på Allsången. Tråkigt bara att jag inte har möjlighet att infinna mig på Skansen (hinns inte med för att jag ska till kiropraktorn) och att vädret är värdelöst.

Har jag tur kommer jag även i säng i hyfsat ok tid i kväll. Igår sved det i ögonen av trötthet redan vid kl 20 på kvällen, men dum som jag var stanande jag uppe bara för att upptäcka att Johan Falk- National Target började på tv kl 21:30. En film som jag redan sett, men som jag nu inte kunde slita mig ifrån. Så klockan var på tok för mycket när jag väl slöt ögonen och somnade. Det lider jag av i dag, kan jag säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0