Borta bra, men hemma är bäst



Efter några dagar i Barcelona är jag nu hemma i Sverige igen. Ganska skönt, måste jag säga. För oavsett hur bra det är att vara på resande fot, så är det ännu bättre att komma hem till sin egen lägenhet när resan är slut.

Det har varit en fin resa, och jag ska lägga upp bilder och berätta lite närmare vad vi gjorde. Men det blir en annan dag. Nu ska jag äta lite och sedan lägga mig- för i morgon är det en vanlig arbetsdag som väntar (jag längtar inte direkt).

Det har varit en lång dag. Vi checkade ut från hotellet vid kl 9:30 i förmiddags, och har varit igång ända sedan dess. Vi mellanlandade både i Düsseldorf och Köpenhamn innan vi anlände till Arlanda, och det slet mer på kroppen än vad jag trodde att det skulle göra. Jag lider ju vanligtvis av en lätt flygrädsla, men det funkade bra de första två flygningarna. Men på sista sträckan fick inte jag och Alex sitta bredvid varandra (vilket är konstigt med tanke på att vi checkade in tio timmar innan planet lyfte), och jag tror att det i kombination med att jag satt vid gången gjorde att flygrädslan slog till och resulterade i illamående och klaustrofobiska känningar. Mindre uppskattat.

Men det jag vill säga är att jag är hemma, jag har haft en bra resa och mer om det kommer senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0