En lista jag hittade

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän:
Jag tycker att jag borde ha gjort det, men kan inte komma på vem det skulle vara. Så jag får nog svara nej.
Fått ditt hjärta krossat: Nej, jag är vansinnigt kär fortfarande och han är fortfarande kär i mig.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Alex förändrar mitt liv varje dag.
Varit utomlands: Barcelona för ett par veckor sedan.

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn:
Nej, jag trivs ganska bra med att heta Helena.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Jag kommer faktiskt inte ihåg. Men det var inget storslaget firande i alla fall.
Vilken tid vaknade du idag: När klockan ringde 06:30. Men jag gick inte upp förrän 06:48, och det var extremt motvilligt. Är det meningen att man ska släpa sig iväg till jobbet när pojkvännen ligger kvar i den varma sängen?
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov sött.
Någonting som du längtar till: Bortsett från semestern? Att få flytta ihop med Alex på riktigt.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag skulle plocka bort min obeslutsamhet och mitt velande. Och så skulle jag göra mig lite mer impulsiv. Då skulle nog mitt liv innehålla fler spontana galenheter. Jag gillar ju sånt egentligen, men jag hindras av att allting måste planeras hela tiden.
Vad gör dig irriterad just nu: Åh, så många saker. Jag är på tok för bra på att hitta saker att störa mig på. Små saker som stora. Min grundsyn är att människor är lite dumma i huvudet, och det får jag dagligen bevisat.
Långt eller kort: Långt.
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är snäll. Bland annat.

DIN FÖRSTA:
Operation:
Har jag ännu inte genomfört, och jag hoppas att jag slipper. Sånt där skrämmer mig (även om jag älskar sjukhusserier). Att operera mig av skönhetsskäl är inte aktuellt.
Piercing: Öronen. Jag minns inte hur gammal jag var, men jag tror att det var priset efter att ha varit godisfri i ett helt år. Andra gången jag inte åt godis på ett år fick jag en stereo.
Tatuering: Har ingen tatuering.
Sport: Ridning är den enda sport jag har sysslat med. Och det håller jag på med fortfarande (det blev rätt direkt).
Husdjur: Två guldfiskar som hette Skorpan och Smulan. De levde många år, och ligger begravda i mamma och pappas trädgård.
Vaccination du minns: Stelkramp när jag gick i sexan. Då tyckte jag inte att det var så farligt. Nu har jag sprutskräck och börjar gråta så fort det ska stickas.
Alkohol du drack: Det kan ha varit öl, jag älskade det som barn. Fråga mig inte hur jag fick i mig det första gången, men pappa fick alltid gömma ölglaset bakom mjölkpaketet när vi åt middag på helgerna. Annars skulle jag prompt smaka. Det kan också ha varit glögg. Någon jul när jag var pyttis gick jag runt vardagsrumsbordet och sörplade ur de kvarlämnade glöggmuggarna i jakt på russin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0