Tillsammans är bättre än ensam. Kanske.



När man är på  semester är det helt ok att trycka i sig onyttigheter. Det var både jag och Alex överens om. Vi var även överens om att när vi kom hem skulle vi ta tag i fläsket (Ja, inte bokstavligt talat, utan börja träna tillsammans. På riktigt. Inget mesande.), och gemensamt hjälpa varandra i träningen. För det är så vansinnigt tråkigt att kämpa ensam, i synnerhet om man inte märker av något resultat. Tränar man tillsammans med någon får man ändå tillfälle att umgås, även om man inte tycker att resultatet infinner sig. Och Alex är trots allt min bästa person att umgås med, och all kvalitetstid med honom är bra. 

I alla fall. Egentligen täntke jag i det här inlägget bara skriva att i Spanien heter glassen som vi i Sverige kallar Daimstrut inte något med daim överhuvudtaget, utan Negritón. Undrar vad vanligt daimgodis heter där.


Kommentarer
Postat av: theresebjörkman, :)

Hej!



fin blogg :D

hur är det?:)

2011-06-07 @ 15:40:52
URL: http://ttheresebjorkman.blogg.se/
Postat av: Sara

svar; Jaså, noggervarianten alltså? :) Jag funderar starkt på att också testa den. Dock är jag inte så förtjust i pinnglassen, den är så.. maffig. Är det lika smak?



Jag rekommenderar verkligen päronsplitten! Om man nu är barnslig förtjust i päronsplitt så blir man inte besviken :)

Postat av: Caroline :)

tack så mycket :)

2011-06-07 @ 18:08:28
URL: http://rightgoesleft.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar; Jag ska inte säga att det är en perfekt beskrivning eftersom jag inte har smaka ännu, men den låter godare än pinnglassen ;) får jag ta och köpa noggergräddglassen och testa snarast!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0