På önskelistan



Att köpa teknikprylar är bland det tråkigaste jag vet. Jag har ingen kunskap om dem och vet inte vad jag ska titta efter för att få en produkt som passar just mig och mina behov. Titta bara på hur det gick när jag skulle köpa en ny dator. Så fort jag kom in i affären fick jag ont i magen och var tvungen att sätta mig. Alex fick gå runt och titta på datorerna och sedan ropa på mig för att jag skulle få göra min åsikt hörd. Jag blev stressad och tyckte att hela situationen var jobbig, vilket resulterade i magontet. Och det är inte första gången det blir så när ett "stort och viktigt beslut" ska fattas.

Men även om jag nu hatar att köpa teknikprylar, så har jag faktiskt två sådana på min önskelista för tillfället. En digital systemkamera, så att jag kan ta fina bilder, har jag velat ha i många, många år. Men de är så satans dyra att jag aldrig gjort slag i saken. Och jag har ju trots allt min vanliga digitalkamera, som är betydligt smidigare att bära med sig. Jag kanske ska börja lägga undan pengar enkom för en systemkamera? Det skulle trots allt itne ta alltför lång tid att spara ihop till en sådan, och ibland måste man ju unna sig något utöver det vanliga.

Min mobil är förmodligen inne på sitt sista liv. Den stänger av sig själv flera gånger om dagen, och jag börjar ruttna rejält på att den är så opålitlig. Men det är inte så konstigt, jag har haft den i över fyra år, och Sony Ericsson är ju tydligen kända för att deras telefoner får batteriglapp efter ett tag. Den är dessutom rejält repig och färgen har lossnat på baksidan. Så en ny mobil är i det närmaste nödvändigt.
Helst vill jag ha en iPhone eller liknande. Något som erbjuder bra internet och tillgång till Spotify. En bra kamera vore också tacksamt (även om den säkerligen inte lär användas särskilt mycket med tanke på min blivande systemkamera...). Tyvärr kostar ju de telefonerna en slant, och jag vet inte om jag är villig att pynta upp så många tusenlappar. Då köper jag hellre en utlandsresa för pengarna. Men som sagt, läget på mobilfronten börjar bli relativt akut, och en uppgradering är nödvändig.

Åh, jag hatar att lägga pengar på sånt här!


Kommentarer
Postat av: josefine

så grymt bra :D

2011-03-30 @ 11:53:33
URL: http://osin.blogg.sen
Postat av: Johanna

Tack så mycket, jag hoppas verkligen att den här dumma förkylningen är över snart, det är frustrerande! Men nu har jag bestämt mig, jag ska träna så fort den är över!

2011-03-30 @ 13:36:54
URL: http://johannacarolinalidman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0