Gamla favoriter



Hittade några gamla favoritfilmer när jag rensade bland mina filmer.

Independence Day såg jag på bio när jag gick i sexan, och jag tycker fortfarande att den är bra. Helt klart en favorit bland alla alienfilmer som finns.

Scream har aldrig skrämt mig. Skräckfilmer med en mördare som springer runt är inte alls lika läskiga som mer psykologiska filmer som kryper in under skinnet på en (tex The Ring och The Grudge). Men jag gillar Scream. Den hade något som andra skräckfilmer inte hade, och i år kommer nummer 4 i serien ut- den ska jag definitivt se.

Armageddon får fortfarande mina tårkanaler att öppna sig. Visst, den är väl aningens fjantig, men jag smälter ändå. Dessutom var detta Ben Afflecks snyggtid, och han och Liv Tyler var så himla söta tillsammans. För övrigt är Aerosmiths I don't want to miss a thing en av de bästa filmlåtarna som gjorts. Bara det är värt att se filmen igen.

Sista natten med gänget är en av mina favoritfilmer. Man får följa ett gäng ungdomar under en natt i 60- talets USA. Helt klart George Lucas bästa film- slår Star Wars med hästlängder (nu har jag ju inte sett mer än litegrann av Star Wars, men jag orkade inte se mer för att jag tyckte det var så dåligt). Jag älskar kombinationen av den amerikanska drömmen, musiken och bilarna. Den här filmen borde alla se innan de dör.

Titanic blåste mig nästan ur fåtöljen när jag såg den på bio. Jag vidhåller än i dag att det är en av de bästa kärleksfilmerna någonsin. Den här allt som jag vill ha av en film i den genren, och jag kan se den hur många gånger som helst.

Never been kissed är väl kanske inte någon höjdarfilm egentligen, men det bryr jag mig inte om. Jag gillar Drew Barrymore, och tycker att den här filmen är underhållande.

10 orsaker att hata dig kan vara den bästa high school- filmen som gjorts. Förlagan är Shakespeares Så tuktas en argbigga, och Julia Stiles är perfekt i rollen som den argsinta Katarina. Har du inte sett den här filmen borde du göra det omgående. Bara ett tips.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0