Klia mig galen



Ett stort elakt moln har tornat upp sig på min himmel. Hemskt är vad det är. Jag har fått massa utslag på väl valda delar av min kropp, framför allt på lår, armar och nu också mage. Det kliar så att jag tror att jag håller på att bli galen, och jag vet ju att man inte ska klia på sånt där för då kan det bli ärr. Och att försöka ignorera eländet funkar inte riktigt...

Det är så förbannat irriterande att inte heller veta vad detta beror på. Jag har några teorier. Låt mig dela dessa med er.

1. Vägglöss. Jag blir inte förvånad om vi har släpat med oss en hel familj hem, det är inte otänkbart. Vägglöss är något som skrämmer skiten ur mig, kan inte komma på många äckligare saker än det. Bara tanken på att de små jävlarna kommer fram och suger mitt blod om natten får mig att vilja lämna lägenheten och aldrig komma tillbaka. Jag har nu bytt sängkläder till ljusa sådana, och tänker i natt och i morgon bitti vara extra uppmärksam på om jag hittar någon äcklig liten lus som kryper omkring.

2. Allergi. Är jag överkänslig mot något? Tvättmedlet som jag har använt i många år? Sköljmedlet, som jag i och för sig inte har använt mig av tidigare? Eller är det min överkonsumtion av balsamvinäger och fetaost som orsakar eländet?

3. Vattkoppor. Jag fick aldrig det som barn, så det kanske är min tur nu? Det kliar ju som fan, åtminstone. Men med vattkoppor kommer väl även feber, om jag inte har fel? Och någon sådan har jag inte sett röken av. Vilket gör att jag är tillbaka på punkt 1.

Uppdatering kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0