Med siktet inställt på helgen



Vart tog veckan vägen? Redan torsdag och det känns som att jag ligger efter i planeringen, både jobbmässigt och privat. Ja, det enda som jag egentligen hade planerat att fixa på det privata planet den här veckan var väl att träna och diska. Träna gjorde jag igår, men disken står fortfarande orörd...

Men till helgen då jäklar blir det åka av. Massa aktiviteter.

Fredag: Lön! Eventuellt ta en liten sväng förbi Systemet, men först ska jag räkna på hur full jag planerar att bli i helgen. Jag har ju dock blivit gammal och värdesätter numera att inte bli så himla bakis, så det där besöket kan jag nog skippa. Senare på kvällen bär det av till Natta och Leo, som båda fyller år i dagarna och vill fira detta.

Lördag: För första gången på typ en månad ska jag till stallet. Kan väl börja förbereda mig redan nu på en helvetisk träningsvärk. Sedan kommer Marielle över för att äta lite och titta på Egypten- bilder och efter det åker vi hem till Helene och Andreas på inflyttningsfest. När natten är mogen slussas vi sedan vidare in till stan för att fortsätta partajandet på lokal.

Söndag: Söndagar är vilodagar. Den enda ansträngningen jag tänker utsätta mig för är att gå till pizzerian. Jag vet att det rimmar illa med mitt nya sunda leverne, men jag har lovat mig sjäv att unna mig ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0