Lägesrapport



Hej måndag! Varför måste du alltid komma så fort, varför kan aldrig helgen få kännas lite längre? Jag vet att det är en fråga som aldrig kommer att e något svar, eller åtminstone ingen lösning, så det är väl lika bra att släppa den nu. Och fortsätta älta den nästa måndag. Neeej, just det, det kommer jag inte göra. För nästa måndag har jag semester och befinner mig i Egypten. Ha!

Men som sagt, skit i det nu. Så här är läget just nu.

Jag har sovit dåligt i natt. Drömde massa skit hela natten, vilket säkert var anledningen till att jag vaknade femtioelva gånger. Man kan ju alltid försöka bli utvilad då. Trött och sliten, men med köpekaffe innanför västen. Nu ska bara koffeinet göra sitt och sedan räknar jag med att energin ska explodera.

Av någon anledning har jag ont i huvudet. Eftersom jag alltid har en massa teorier om allting har jag även låtit spinna två stycken den här gången. Antingen beror huvudvärkden på att jag har sovit så dåligt, eller så beror den på den där jäkla tanden jag lagade förra veckan. Har inte känt mig helt hundra i det området sedan dess, och jag tror att jag går runt och spänner käken på grund av detta. Inte konstigt att man får ont i huvudet då.

Arbetsveckan är kort. Allhelgona på lördag, vilket innebär ledig fredag. Sweet! Har än så länge inget bokat då, men antar att jag kommer tillbringa en del av dagen åt att packa. Funderar även starkt på att gå och träna på förmiddagen. Har ju inte varit på gymmet på några veckor då jag har varit skadad, men nu känns foten nästan helt hundra igen. Då är det väl lika bra att köra igång träningen? Beach 2012, here I come...?

Jag ska tvätta i kväll. Alex har passande nog bokat tid hos frisören. Han lyckas alltid hitta något sätt att smita undan tvätten. Jag måste säga att det är ganska skickligt av honom. Varje gång.

I morgon är det visning av den där tvåan vid Tranebergs strand. Jag börjar nästan gråta bara jag tänker på det. Tänk om vi inte får den? Tänk om vi får den? Ångest oavsett vilket.

Fan. Det där jäkla kaffet har ännu inte gett mig mer än lite ont i magen. De borde ha det som varningstext på take away- muggen istället för "Hot contents".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0