Lägesrapport torsdag



Jag har Svenska Björnstammen på repeat i huvudet. Det börjar bli något irriterande, men det är åtminstone bättre än Heman Hunters "Är det så här när man är kär när man är liten" från Bert, som snurrade om och om igen förra veckan.

Har fortfarande inte installerat mig vid mitt nya skrivbord. Blev pikad av det från killen på tekniskt inköp som fixade hit montörerna, så känner att jag nog borde se till att byta till det i dag. Senast. Har inte så mycket kvar att rensa undan från mitt gamla skrivbord, så det borde väl inte vara omöjligt.

Jag och Alex har bestämt att vi ska gå på biodejt på lördag. Jippie! Det går massa filmer nu som jag vill se, hoppas att han vill se dem också.

Det är torsdag, halva dagen har gått. Snart helg! Tyvärr har dagen gått lite långsamt hittills. Jag tror jag måste begrava mig djupt i något projekt, så att jag inte har möjlighet att titta på klockan var femte minut.

I morgon spelar Hästpojken akustiskt på ett hotell i stan. Alex kan inte följa med, han har bokat upp sig på träning och AW med några gamla kursare. Någon annan som vill följa med? Fast å andra sidan är jag inte helt säker på att jag klarar av det med min fot. Att stå upp gör inte direkt underverk för smärtan, och det är ju inte säkert att det finns någonstans att sitta.

Det är lite ironiskt att jag skadade mig mer av att ta mig an löpbandet än vad jag gjorde när jag ramlade av hästen två gånger på en timme. Är det dags att gå till doktorn nu? Blir det inte bättre efter helgen måste jag.

Hemmagjord pizza. Det skulle inte sitta helt fel just nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0