Måndag kväll



Vad gäller illamåendet har det i stort sett försvunnit helt, men nu är jag så vansinnigt trött istället. Har sprungit upp och ner till tvättstugan hela kvällen, vilket inte var vad jag helst hade gjort i dag. Men harm an bokat en tid måste man hålla den, annars dröjer det innan nästa tillfälle ges. Och att vänta går inte för sig den här veckan, måste ju hinna få saker rena innan vi åker på lördag.

Har dessutom surat på icefilms. Sajten har strulat hela kvällen, och det såg länge ut som om jag skulle gå miste av min dagliga dos tv- serier. Tack och lov styrde Alex efter mångt och mycket upp situationen, och såg till att jag kunde se ett avsnitt av Alias på någon annan sida. Det gjorde mig lite gladare.

Nu är det sista rycket ner till tvättstugan för att hämta upp all tvätt som gäller. Alex får följa med, för släpa allting själv orkar jag inte. Sedan blir det till att hoppa in i duschen och ge håret en omgång innan jag planerar att stupa i säng. Förhoppningsvis ligger jag under täcket om fyrtio minuter. Fan. Kom på att jag måste bädda med nya sängkläder. Aaaleeex....!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0