Planeringsmänniskan i mig



Jag är en planeringsmänniska. Allt ska planeras, och något utrymme för impulsivitet finns nästan inte. I dag är det främst två ämnen som upptar mitt huvud- lägenheter och mat.

Det där med att byta lägenhet har jag nästan gett upp helt. Man försöker och försöker men ingenting resulterar någonsin i något. Jag tappar sugen. Men i dag på lunchen gjorde jag ändå ett ryck och skickade iväg mail till de som vi har hundraprocentiga byten med på lägenhetsbytarsajten. Fixade även till ett bra schema där man lätt kan se vilka aktuella byten vi har och vilka jag har tagit kontakt med. Jag hoppas (förmodligen förgäves) att det kan ge någonting. För jag vill flytta nu.

Mat är den andra saken som dominerat mina tankar i dag. Jag ska börja äta lite nyttigare, och för att lyckas med det krävs planering. Jag har försökt vara nyttig och bestämt mig för vad jag ska äta när jag befunnit mig i affären. Det har aldrig blivit bra. Nu ska det bli mer strukturerat, och därför har jag funderat ut en matsedel som ska följas den här veckan. Det som står på den är det som ska köpas. Punkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0