Thaisås



För ett par veckor sedan introducerades jag för den här thaisåsen som är ny i Keldas sortiment. Stark som satan, men god om man gillar sådant som är starkt. Alex tyckte den var lite för söt, men sådant tycker jag inte man behöver bry sig om. Så länge det brinner i käften är jag glad (och jag som vanligtvis har lite svårt för sådant som är alldeles för starkt).

Lagade middag på den här såsen igår, och fick med mig en matlåda till jobbet. Nu sitter jag här proppmätt och tuggar tuggummi, desperat för att få bort allt det starka. Men gott, det var det. Även om min kropp inte behövde någon pasta. Det får bli en lättare middag istället. Alex kommer inte vara hemma i kväll, han ska ut och svira igen, så jag får enväldigt bestämma vad som ska ätas.

Den där fredagsfikatraditionen här på jobbet verkar dessutom ha kommit tillbaka för att stanna. Trodde inte det skulle bli något i dag, men så kom ett mail om att en kollega fixat fikabröd. Så om en halvtimme kör vi. Nu ska vi alla bli ännu lite tjockare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0