Tisdag som känns som torsdag. Minst.



Tittar jag ut genom mitt fönster kan jag nästan lura mig själv att det är sommar. Himlen är vackert blå och gräset är lika grönt som det var för en månad sedan. Det är bara alla färgglada löv på marken som avslöjar att hösten faktiskt är här.


Så, vad har jag tänkt göra i dag?

Jobba. Obviously. Mitt höj- och sänkbara skrivbord blev inte monterat förra veckan, och utlovades det att detta skulle ske i dag. Än har det inte varit någon här, men arbetsdagen är inte slut än. I och med att jag byter skrivbord tänkte jag att jag lika gärna kan rensa bland all skit som jag har, så det ägnar jag mig åt i dag.

För första gången sedan någon av årets första månader ska jag bege mig till gymmet efter jobbet. Den lilla röda träningsväskan är med, så nu finns det ingen återvändo. Kan ju inte bara släpa den fram och tillbaka mellan jobbet och hemmet.

Desperate Housewives. Säsongsstart i kväll klockan 21:00, och jag kommer att sitta bänkad. Det är sista säsongen, och jag vägrar missa ett enda avsnitt.

Igår slet jag med både matlagning och tvätt hela kvällen, och jag hann knappt ge min karl någon uppmärksamhet alls. Så i kväll tänker jag pussa på honom extra mycket. Fast det får bli efter Desperate Housewives.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0