En kväll med tjejerna

Igår kväll hade jag Marielle och Helene över på middag. Alex var hemma hos sina föräldrar, men kom hem lite senare och gjorde oss sällskap innan vi tjejer åkte in till stan för att dansa. Vi hade vansinngit mycket tur och fick tag på ett gäng fribiljetter som delades ut av en kille på Medis till Ett ställe. Utestället heter så. Ett ställe. Det var ju ändå dit vi hade planerat att gå, och nu slapp vi betala de där hundra kronorna i inträde som annars skulle krävas.

Jag hade inte varit där tidigare, och blev både positivt överraskad och lite besviken. Jag gillade inte att jag var tvungen att betala tjugo spänn för att hämta ut min mobil som jag glömt i jackfickan innan jag hängde in jackan i garderoben. När jag ifrågasatte varför jag skulle betala hänvisade de till att så fort min jacka skulle hanteras skulle det kosta. Idioti. Att inte heller kunna betala med kort, och att det kändes lite sunkigt hamnade också på minuslistan.

Positivt var dock den avslappnade stämningen och dansgolvet längst in. Där spelades all den musik som jag vill höra när jag går ut. Det var schlager, 80- tal, hits, 90- tal, Ace of Base, Spice Girls, Backstreet Boys, svenska klassiker, Hanson, Håkan Hellström... Sjukt bra låtlista!

Jag hade dessutom sjukt mycket tur när jag skulle åka hem, och tåget var försenat. Sådant brukar ju sällan vara bra, men nu innebar det att jag hann med det och slapp vänta aplänge på nästa. Perfekt!



Jag slängde ihop något som jag har stenkoll på. Sväva ut och prova nya saker får bli en annan gång när det finns mer tid. Gott blev det i alla fall.



Jag fick presenter. Och vi drack drinkar.



På Ett ställe.



Jag träffade på Ulrika som jobbade på HR- avdelningen på mitt jobb i somras. Oväntat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0