Busig häst



Ja, det blev ju en uteritt som jag sent ska glömma. Fick en av mina favoriter Exxon, vilket kändes tryggt och bra. Tråkigt nog var han på bushumör och tyckte att det var skitkul att komma ut i skogen. Två gånger flög jag av honom. Första gången i en extremt brant backe, som var vansinnigt lerig. Hästen framför försökte galoppera och Exxon tänkte hänga på. När jag höll tillbaka honom började han halka i leran och sedan bocka. Jag satt inte kvar lång stund, men lyckades på något sätt landa på fötterna.

Andra avramlingen skedde även den på grund av att han bockade. Landade på rumpan och ena axeln, och blev väl rätt chockad över att jag faktiskt ramlade av för andra gången på mindre än en timme. Höll på att bli avbockad en gång där emellan också, men då lyckades jag faktiskt sitta kvar. Men efter den där andra gången bytte jag häst med ridläraren, och då blev det åtminstone en lugn ritt tillbaka till stallet.

Även hon som red på den andra hästen som brallade föll av till slut. Vilken jäkla uteritt.

Slog mig rätt rejält på axeln, och har ganska så ont just nu. Egentligen hade jag tänkt ge mig ut och jogga lite i dag, men det kan jag glömma. Kan knappt sitta helt stilla ens utan att det smärtar, och så fort jag vrider huvudet på minsta lilla felaktiga sätt gör det så vansinnigt ont. Jag får helt enkelt låta kroppen vila nu. Åh, jädra hästskrälle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0