Lägesrapport



Jag fryser så galet mycket. Trots att jag är inlindad i både kofta och sjal. Det måste vara något fel på mig.

Fick jag välja skulle jag åka hem på stört och sova en timme eller två. Är alldeles för trött för att vara glad över att en ny vecka har börjat. Å andra sidan är jag sällan glad när det blir måndag, för det innebär ju att helgen är över...

Ett avsnitt kvar av True Blood. Ett ynka avsnitt. Det ska jag se i kväll, och sedan invänta den tomhet som jag vet kommer att uppstå efteråt när jag inser att det inte finns några fler avsnitt inspelade ännu.

Jag har fortfarande ont i kroppen efter lördagens avramlingar, och att sitta vid ett skrivbord och arbeta är tydligen inte helt optimalt just nu. Min kropp protesterar när jag suttit för länge i samma position, och jag önskar kanske mer än någonsin att mitt höj- och sänkbara skrivbord ska monteras ihop så fort som möjligt.

Pratade med Alex för någon timme sedan. De verkar ha ahft ett sjuhelsikes fylleslag där nere i Budapest. Jag fasar över vad jag kommer att få höra för historier i kväll...

Efter jobbet ska jag möta upp Helene och Cathrine för en fika. Som jag längtar efter en varm chailatte som kan värma upp mig inifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0