På jakt efter en doft



I och med att jag har en rabattkupong på Åhléns funderar jag på om jag inte ska ta och införskaffa en ny parfym. DKNY Be Delicious är ju den gamla vanliga standardparfymen för mig, och jag skulle gärna se den i min ägo igen. Då vet jag vad jag får. Men samtidigt vill jag prova på något nytt. Men det är en djungel det där med att försöka hitta en ny parfym. För det är inte bara jag som ska tycka om doften, den måste passa mig också. Och jag luktar och luktar på parfym efter parfym, och inte fasiken blir jag mycket klokare på det.

Den senaste som faktiskt föll mig på läppen var den här. En Marc Jacobs. Försåg mig med några rejäla sprut igår innan jag mötte upp tjejerna, och de gillade den. Nackdelen är att den går loss på 649 riksdaler. Helt. Jäkla. Sinnessjukt. Efter rabatter och värdecheck landar summan dock på 469 kronor, vilket är horribelt men ändå bättre. Igår hade jag i stort sett bestämt mig, men nu känner jag mig så där rådvill igen och vet inte hur jag ska göra.

Lösningen blir helt enkelt att ta mig ännu en sniffarvända på Åhléns parfymavdelning. Se om jag kan vaska fram någon riktig guldklimp som jag vet inte kommer att göra mig besviken. Detta måste dock ske innan 2 oktober, för då går den där jäkla rabattchecken ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0