I'm gonna party like it's 1999

Igår firade jag och Helene att hon har varit tillsammans med sin pojkvän i sju år. Det kan låta konstigt att hon inte firade det med honom, men de hade varit ute dagen innan och ätit middag, och igår var Andreas på återförening med vänner från Polishögskolan. Så då passade jag och Helene på att ses istället. Marielle skulle egentligen ha varit med också, men hon kände sig inte helt kry.



Helene bjöd på rosébubbel, vilket kanske inte var det allra bästa med tanke på att jag hade tänkt att hålla alkoholhalten på en någorlunda låg nivå. En halv flaska elvaprocentig (jag kollade upp det) rosé hjälpte inte direkt till att hålla mig åt det nyktra hållet.



Helene hade lagat en smarrig paj. Riktigt god.



Av någon anledning tog det extremt lång tid att komma in på Golden Hits igår. Vi köade i en och en halv timme innan vi fick komma in. Men vi hade ingen backup- plan eftersom det inte finns särskilt många bra ställen i stan som spelar schlager. Så det var bara att vänta. Vi lekte en liten lek som jag uppfann och gick ut på att en av oss sa ett ord och sedan skulle den andra sjunga en låt som hade det ordet i texten. Det fördrev tiden lite.



Väl inne på Golden blev det några timmars stenhårt dansande. Varmt som i djävulens kök.



Jag fann nöje i att fota mig med helt okända människor. De undrade nog vad fan jag höll på med...



Vi träffade på människor Helene känner, Filip bland annat.

Och sedan drack jag den där sista ölen som man egentligen borde ha låtit bli innan jag satte mig på tunnelbanan hem. Väl hemma var det bara att snabbt tvätta bort sminket, borsta tänderna och ramla i säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0