Årets värsta dilemma



Jag ska se Kent på Sjöhistoriska i sommar. Tummen upp på det. Men det finns en spelning som jag ännu hellre vill se. Den 26 maj spelar de på Cirkus här i Stockholm. Det är så häftigt att jag nästan drabbas av andnöd. Kent på en så liten scen, potentialen att det blir årets konsert är överhängande. Helt. Fantastiskt!

Men... Vänta lite nu. Var det inte någonting annat jag skulle göra den 26 maj? Få se nu... Vad kan det ha varit?


HELVETES FÖRBANNADE JÄVLA SKIT!!!

Lördag den 26 maj är det dags för finalen i Eurovision Song Contest. Något som jag har laddat för ända sedan Loreen sopade banan med konkurrenterna i Melodifestivalen. Jag älskar Eurovision, och har i dag ägnat förmiddagen åt att lyssna på de olika ländernas bidrag samtidigt som jag har jobbat. Det kan fan inte vara en slump att Kent väljer att ha en sådan konsert det datumet. De är ju uttalat motståndare till allt vad Melodifestivalen heter.

Så här i helskotta ska jag göra nu? Konsert eller Eurovision? Om Loreen går och vinner hela skiten och jag har missat det för att jag var på Kentkonsert, vete fan om jag kommer att förlåta mig själv. Och om det blir fiasko i Eurovision och jag har valt bort Kent kommer jag att bli minst lika förbannad. Fan, fan, fan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0