Date Night



Det är fredag! Det är Date Night! Det är tid för lite härlig quality time med Kärleken och jag är så sjukt taggad. I flera dagar har jag varit alldeles pirrig över att vi ska gå och se Titanic 3D. Alex är inte lika entusiastisk, men han erkände igår att han bara kommer ihåg tre scener från filmen, vilket kan likställas med att ha sett trailern. Så det kommer med andra ord att vara som att han ser filmen för första gången i kväll (mitt resonemang, inte hans).

Innan filmen börjar ska vi äta middag på stan, gärna någonstans i närheten av Medborgarplatsen (och helst inte McDonald´s eller Burger King). När Alex fick höra att filmen är tre timmar och femton minuter lång krävde han matintag innan, och jag är ju inte den som är den. Så om någon har något bra tips på en trevlig restaurang med humana priser och god mat i närheten av Medis får ni gärna hojta till. Det är ett plus om det serveras biff och bea.

Det är för övrigt fredagen den trettonde i dag. Så passande att vi då ska gå och se en film om ett fartyg som sjunker. Vi får bara hoppas att vår egna otur håller sig borta. För jag är inte så pigg på att få den här (på förhand) fantastiska kvällen förstörd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0