Paranormal Activity



Lite senare än alla andra har jag nu sett Paranormal Activity.

Jag är en sucker för skräckfilmer, och helst sådana där det läskiga inte är så uppenbart och "in ypur face". Och övernaturliga fenomen kan vara det jag tycker allra mest om. Så en film om ett hus där det händer konstiga saker kändes på förhand som något som skulle kunna falla mig i smaken.

Nu när jag har sett filmen är jag inte lika såld. Första halvan var lite seg, men några scener mot slutet var mer spännande. Formatet att det är huvudpersonernas filmkamera som är vårt fönster till vad som händer har blivit väldigt populärt på sistone, men jag är inte helt såld på det konceptet heller. Men å andra sidan blir känslan av en sådan här film mer autentisk om det känns som att man ser på huvudpersonernas egna hemgjorda filmer istället för att det är någon tjusigare produktion där kameramän har filmat. Så då får man väl bli lite åksjuk ibland. Då störde jag mig mer på huvudpersonerna. De kändes inte alltid helt trovärdiga, och det drar definitivt ner betyget.

Läskig blev den aldrig, men den var trots allt tillräckligt intressant för att jag skulle fortsätta titta. Och för att jag ska se de två uppföljarna som har kommit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0