Lägesrapport tisdag



Jag kom i säng alldeles för sent igår. Fastnade i soffan, och Alex fick tjata på mig för att jag skulle gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen. Det var på tok för skönt i soffan för att jag skulle vilja gå därifrån, trots att jag vet att jag måste göra det förr eller senare för det är fasiken inte bra att sova en hel natt på en tvåsitssoffa. Det vet jag av erfarenhet. Ändå blir jag sur och grinig när Alex tjatar på mig. Haha, egentligen skulle han få filma mig någon gång när han försöker få mig att förflytta mig till sängen. Skulle vara kul (?) att se mig från det perspektivet, för det kanske är det enda som hjälper att "bota" detta dumma beteende...?


Annars då?

Jo tack, läget med skuldra och nacke är oförändrat. Fortfarande skit, med andra ord. Det gör dessutom mer ont i dag än vad det gjorde igår, så vågen på det.

Den där förbanande smärtan har fått mig att börja fundera lite på vilken väska jag ska ta med mig till New York. Någon som är så liten att jag inte kan fylla den med massa onödigt skit. Det blir nog bra.

Väskplanerandet har fått mig att inse att jag måste införskaffa en kameraväska innan vi åker. Då kan Alex få släpa på systemkameran och jag behöver inte ha den i handväskan.

Eller så köper jag en manbag till Alex så kan han få bära allt när vi strosar runt på stan. Åh, det var nog den bästa idén!

Det är sol och varmt i Stockholm i dag. Inte för att jag berörs av det, jag sitter ju instängd på mitt kontor. Men det är ändå betydligt trevligare att veta att någon annan som inte arbetar inomhus kan vara ute och njuta av det... *morr*

Det är tisdag men känns som torsdag. Livsfarligt.

Men att det är tisdag innebär att jag ska fika med Niclas efter jobbet. Yey!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0