Stressen smyger sig på

 
Jag börjar känna mig lagom stressad så här tre dagar innan ledigheten. Så mycket som måste fixas och bli klart innan helgen, både på jobbet och privat. Två punkter har jag dock lyckats bocka av:
 
  • Nej, det blev inget bikiniköp innan vi åker, men jag har åtminstone sökt igenom den pyttelilla marknaden som finns för tillfället och kan därmed inte göra mer åt saken.
  • Jag har ringt Tele2 och stängt av mitt mobilsvar. Vill inte råka ut för samma missöde som när vi var i New York, och jag fick betala för samtal som gått till röstbrevlådan.
 
Nu återstår bara sisådär hundra andra punkter, som jag mår lite illa av bara jag tänker på dem. Vi ska vara borta i tre veckor, och det är ju betydligt längre än de där vanliga enveckorsresorna. Nu går det inte att råka glömma en gurka i kylen, för den kommer vara vansinnigt äcklig när vi kommer hem. Och det går inte att strunta i att be någon komma och vattna blommorna, för då kommer de vara döda när vi kommer hem. Eller ja, mer döda än vad de är i dag med tanke på att de konstant riskerar att stryka med till följd av min vanvård. 
 
Och så lite julklappsångest på det. Vad härligt det är när man vet att man ska resa bort...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0