Torsdag 6 december 2012

 
Nu har veckan gått så där fort igen, och det är redan torsdag. Och om tre veckor sitter jag på ett flygplan över Asien någonstans. Det är en tröstande tanke nu när man knappt kommer utanför porten hemma för att det är så vansinnigt mycket snö.
 
I dag är det dessutom bra väder i Hufvudstaden (det vill säga ingen snöstorm, och bara någon ynka minusgrad), och det i kombination med att det är torsdag får mig på ganska så bra humör. Efter jobbet har jag dessutom en dejt med Marielle, och vi tänkte besöka Creperie Fyra Knop på Söder. Jag har inte varit där tidigare, men jag har precis sett till att uppdatera mig på menyn som finns på deras hemsida, och det vattnas redan i munnen på mig. Har en känsla av att det kommer bli succé.
 
Update: Hahaha! Vad underbart att jag lyckats skriva att det är maj i rubriken, när det ju faktiskt är december. Måste ha huvudet på annat håll i dag (förmodligen på crepes, helgens festligheter, den stundande vinterresan, resan som vi med största sannolikhet kommer att göra i just maj, samt de lussebullar jag funderar på att baka i morgon), trots att jag faktiskt fått mitt morgonkaffe. Vilken tur att jag har uppmärksamma läsare som kan sätta dit mig. Det tackar jag för! Och ändrar till rätt månad.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte illa att det är vinter i maj. då ska väll sommaren vara på väg

Svar: Haha, snacka om hål i huvudet på mig i dag.
Helena

2012-12-06 @ 10:35:59
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

vilka fina ögon du är!

2012-12-06 @ 14:54:31
URL: http://dianaosterberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0