Insanity dag 4



Det där med träningen gick ju inte så bra i dag. Hade inte någon lust överhuvudtaget, men efter att ha upptäckt att dagens pass var Cardio Recovery på endast tettio minuter ändrade jag mig. Det är ett betydligt lugnare pass än de jag tidigare har kört, med mycket stretch- och balansövningar. Sådant som jag är urusel på, med andra ord. Så när Shaun T och hans vänner stod och spretade med ben och armar åt alla möjliga håll gjorde jag vanliga rygglyft och situps.

Den bra nyheten är väl att jag faktiskt tränade även fast jag var noll motiverad. Den dåliga nyheten är att jag redan verkar ha tröttnat på Insanity. Jag känner mig så vansinnigt dålig som inte kan göra alla övningar för att jag inte är tillräckligt stark eller har tillräckligt mycket balans. Mer än en gång har jag varit nära att ramla omkull och slagit tänderna i vardagsrumsbordet bara för att balansen inte har funnits där. Och mer än en gång har jag funderat på att skippa Insanity och göra ett försök med Hip Hop Abs istället. Det är mer dansinriktat, vilket jag tror passar mig bättre.

Men samtidigt har jag ju gett mig in i det här, och för en gångs skull vill jag slutföra det. Det blir alltid så att jag säger att jag ska träna si och så många gånger i veckan, och efter två veckor har jag tröttnat och så tränar jag inte alls. Jag vill inte vara så längre. Nu har jag sagt att jag ska göra det här efter bästa förmåga och då vill jag inte svika mig själv.

Just i dag får jag väl vara stolt över att jag trotsade min lata sida. Och sedan på't igen i morgon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0